Information från revisorerna

Information om vad som händer i Övre Norrlands Taxklubb

Våren 2020 har varit väldigt turbulent inom vår klubb. Missförstånd, ovänskap och allmänt dålig stämning har florerat i sociala medier. Detta har lett till att de flesta i styrelsen har nu avgått och idag har vi ingen styrelse med beslutanderätt.

I huvudstyrelsens dokument

Stadgar för Svenska Taxklubbens Lokalklubbar §7 står bl.a. följande:

”Revisorerna har rätt att om så anses behövligt begära extra årsmöte.”

Vi revisorer, Anna-Mia Johansson och Lilian Vesterlund, anser att vi nu kommit till den punkt där vi anser att ett extra årsmöte är behövligt och vi kommer därför att kalla alla medlemmar till ett digitalt extra årsmöte, där vi enbart skall behandla en fråga, nämligen: Val av ledamöter/suppleanter till ÖNTK´s styrelse.

SKK kommer att hjälpa oss med det digitala årsmötet. Du kan läsa hur det går till via nedanstående länk

Arbetsordning för förenklat årsmöte via webben

Kallelse kommer ut så snart förberedelserna till årsmötet är klara.

Valberedningen jobbar idag för fullt med att kontakta medlemmar som kan tänka sig att jobba i vår klubb. Valberedningen jobbar också för att sammansättningen av styrelsen kommer att se lite annorlunda ut än tidigare, ex.vis skall en representant från varje kommitté, både i Norrbotten och Västerbotten, finnas med i styrelsen.

Tag gärna kontakt med valberedningen om du känner att du vill hjälpa till eller om du har några frågor.

Valberedningen består av

Anna Kronman, Mail: anna.kronman@gmail.com

Per Gustavsson, 070-6368407

Catherine Carlsson, 0730-485754

Vi vädjar till alla medlemmar att vara tillmötesgående och att vi tillsammans ställer upp för att vår klubb. Målsättningen är att vi alla tillsammans ska arbeta i en positiv anda, att ÖNTK ska vara en trivsam klubb där alla medlemmar känner att klubben är till nytta för er och att vi får känna oss stolta över vår klubb.

2020-07-02

Revisorerna