Välkommen!

Välkommen till Övre Norrlands taxklubb (Öntk) och vår hemsida! 

Hemsidan är till både för våra medlemmar men även för Dig som är nyfiken och vill veta mer om rasen eller om vår förening.

Hitta på sidan

På hemsidans övre meny finner du information om vår förening, information om aktiviteter samt de dokument och handlingar som du som medlem behöver för att delta på t ex årsmöten eller något av klubbens arrangemang.

Sidan är uppbyggd som en blogg där du kan söka särskilda inlägg om t ex championhundar och uppfödare,  kommande utställningar eller jaktprov i kategorier eller som sökord i den högra menyn. Om Du klickar på ”Hem” uppe till vänster så kommer du till bloggen (sidan för aktuella händelser).

Blåmarkerad text går att klicka på för att komma vidare till ett dokument eller en sida. Klicka här för att komma till bloggen.

Som medlem har Du möjlighet att gå med i Övre Norrlands Taxklubb på Facebook genom att ansöka om medlemskap där.

Kontakta oss

Gäller ditt ärende frågor om medlemskap, handlingar eller föreningsfrågor? För att komma i kontakt med ansvariga i Öntk så hittar du styrelsemedlemmarnas kontaktuppgifter här.

Gäller ditt ärende arrangemang t ex utställningar eller prov? För att komma i kontakt med ansvariga för det arrangemanget så finner du kontaktuppgifter till ansvariga i menyn ovanför (Arrangemang, klicka sedan på den aktivitet det gäller).

Gäller ditt ärende felaktigheter eller tillägg till hemsidan? Du kommer i kontakt med webmaster via mejl webmaster.ontk@gmail.com

Tack för att du besöker vår sida! Välkommen åter.