Exteriörbedömning i Sörfors

Välkomna till Exteriörbedömning i Sörfors (Umeå) den 19 JUNI 2021.
Exteriörbedömning riktar sig i första hand till uppfödare och hanhundsägare som är i behov av ett exteriört kvalitetspris för att hunden ska gå i avel i den närmaste framtiden.

Resultatet registreras i hunddata. Det berättigar bland annat till den lägre avgiften vid valpregistrering och gäller som slutlig inmätning för hundar över 15 månader. Hundens resultat kommer registreras i den klass hunden är berättigad att delta så ange i er anmälan  om hunden skall bedömas i Junior, Unghund, Öppen el Jaktklass.Det kommer att vara begränsat antal platser, anmäl gärna i god tid. Exteriörbedömningen är öppen för hundar som är registrerade hos SKK och är lägst 9 månader.

Vi kommer att följa Covid-19 restriktioner. Mer information angående detta kommer i PM efter anmälan.Domare; Thomas Eriksson

Kostnad; 500Kr

Anmälan; Maila ifylld anmälningsblankett till utstallning.umea@gmail.com senast 01Juni2021.Vi använder samma blankett som för utställning. Blankett för anmälan hittar ni här: tavlingsanmalan-2018-05-25-ifyllbar.pdf (taxklubben.org)

Betalning; Inbetalning gör ni först när vi mailat tillbaka att ni fått plats på exteriörbedömningen. Gör alltså inte inbetalning i samband med anmälan.
Frågor; Ev frågor mailar ni till utstallning.umea@gmail.com